Knelpuntberoepen in de bouw

- Arbeidsmarkt

De bouw- en installatiesector staat momenteel in de schijnwerpers, en dat is geen verrassing. Recentelijk onthulde de Knelpuntenlijst van VDAB een zorgwekkende trend: de vraag naar gekwalificeerd personeel in onze branche blijft gestaag groeien. Bijna 3 op de 10 knelpuntberoepen zijn te vinden in de bouw- en installatiesector, en het aantal knelpunten neemt toe in vergelijking met voorgaande jaren. Met 66 knelpuntberoepen in de bouwsector, waarvan 21 als zware knelpunten worden bestempeld, staan we voor een grote uitdaging.

Bij Go4Jobs Construct zijn we vastbesloten om deze tekorten aan te pakken en samen te werken met onze klanten in de bouwsector om de juiste kandidaten te vinden en te matchen met hun specifieke behoeften. Ons uitgebreide netwerk en diepgaande expertise stellen ons in staat om de juiste talenten te lokaliseren en aan te trekken, waardoor bedrijven hun teams kunnen versterken.

(artikel gaat verder onder de foto)

We gaan proactief op zoek naar schaars talent. We begrijpen dat in een krappe arbeidsmarkt, flexibiliteit en vooruitdenken essentieel zijn. We zijn er om bouwondernemers te ondersteunen en te voorzien van teams met gemotiveerde medewerkers die zorgen voor topprestaties en een plezierige werkomgeving. Laat ons gewoon weten wat je nodig hebt, en wij gaan aan de slag!

In de bouw gaat het bovendien niet alleen om de juiste technische vaardigheden; persoonlijke eigenschappen zoals leergierigheid, handigheid, sociale vaardigheden en teamgeest spelen ook een cruciale rol. Daarom hechten we ook veel waarde aan mensgericht ondernemen. Vakmanschap gaat namelijk samen met de juiste mindset.

Als gespecialiseerde partner willen we de bouw- en installatiesector de boost geven die het verdient, met oog voor zowel de behoeften van de bedrijven als de ambities van de werknemers waar we mee samenwerken.

Jobadvies nodig?

  • Je vult het online formulier in
  • Je laadt snel je CV en motivatiebrief op
  • Wij bekijken je kandidatuur
  • Geschikt of niet, we sturen je minimaal een berichtje

Online solliciteren

Bij ons draait het om jou

Bij Go4Jobs Construct solliciteer je met vertrouwen. Wat als solliciteren nu eens gewoon leuk kon zijn. Een CV opmaken, een sollicitatiegesprek oefenen, met het juiste jobadvies wordt het kinderspel. Met de aandacht op wat belangrijk is voor jou in een job, brengen we je in jouw individuele kracht. Het is geen garantie, maar biedt wel meer kansen. Maak een afspraak in onze kantoren!

Zoek een job in de bouw- of technieksector die precies bij je past