Interim en selectie

Oplossingen op maat

Go4Jobs Construct

100% expertise, gericht op de bouwsector

Go4Jobs Construct biedt flexibele HR oplossingen zoals payroll, interim en selectie, vanuit haar doorgedreven specialisatie in de bouwsector, infra en techniek. Van handlanger tot ingenieur, van KMO tot groot bouwbedrijf, bij Go4Jobs Construct spreken we jouw taal! 

Description

Voor arbeiders en administratief bedienden kan je beroep doen op Go4Jobs Construct interim.

Proactief zoeken naar schaars talent 

In een schaarse arbeidsmarkt is proactiviteit het sleutelwoord, daarom bouwen we een netwerk van flexibele uitzendkrachten.

Zorgeloos aan de slag, alles goed geregeld 

​​​​​​​Go4Jobs Construct ontzorgt in een snel veranderende arbeidsomgeving. 

De bouw- en techniekensector is voortdurend in verandering.  Wij volgen alles op de voet. Met onze sociale-juridische expertise zijn we de ideale HR-partner voor alle bouwbedrijven in België.      

Description

Voor technische bedienden kan je beroep doen op Go4Jobs Construct selectie.

Uw sleutel tot technisch talent.

Wij bieden een volledig op maat gemaakte service om professionals te vinden die perfect aansluiten bij uw onderneming. Met onze diepgaande kennis van de sector en onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw team wordt versterkt met de juiste mensen, en uw projecten een succes worden.

Open communicatie, volledige transparantie en steeds een vast contract 

Als partners investeren we samen in een lange termijn relatie die begint met communicatie, transparantie en duurzaamheid. Met de zekerheid van een vast contract creëren wij de samenwerkingen met gekwalificeerde technische professionals voor uw onderneming.