• Home
  • Een job op maat in de bouwsector

Een job op maat in de bouwsector

Dat regelen wij voor jou

Specialist in de bouwsector, infrastructuur en technieken

Description
1

Proactief zoeken naar schaars talent

Voor bouwondernemers is er Go4Jobs Construct. Wij stellen teams samen met gemotiveerde medewerkers voor topprestaties en plezier op de werkvloer. In een krappe arbeidsmarkt zijn we proactief en hebben we een flexibel uitzendnetwerk. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij gaan voor je aan de slag!

Description
2

Mensgericht ondernemen

In de bouw zijn de juiste vaardigheden essentieel, maar niet voldoende. Bij Go4Jobs Construct hechten we veel waarde aan zowel vakmanschap als persoonlijke eigenschappen, zoals leergierigheid, handigheid, sociale vaardigheden en teamgeest.

Description
3

Veilig en gezond aan de slag

Veiligheid staat voorop voor al onze interim- en selectiekrachten. We voorzien gedegen training over jobgerelateerde gevaren aan al onze uitzendkrachten en benadrukken hun persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun veiligheid en de veiligheid van hun collega’s. Wij voorzien ook de nodige medische onderzoeken en VCA-attesten.

Description
4

Maximaal ontzorgen

Als lid van Federgon nemen we de administratieve verantwoordlijkheden van je personeelsdienst over. Bij Go4Jobs Construct stellen we graag een aangepaste onthaalbrochure op met veiligheidsvoorschriften voor je sector. Met onze sociaaljuridische kennis zijn we jouw perfecte HR-partner!