Go4Jobs Bedienden

Uitdagende jobs dicht bij huis

Facturatiebediende

Kies uit meer dan 280 administratieve jobs

Bekijk ons jobaanbod voor administratieve bedienden

4 onweerstaanbare voordelen van een administratieve job

Als je denkt dat een administratieve job niets voor jou is: think again. Er zijn veel voordelen aan verbonden: van een uitdagend takenpakket, over contacten doorheen het hele bedrijf, tot volop afwisseling. Go4Jobs zet de belangrijkste troeven van een administratieve job op een rij. 

Je krijgt een uitdagend takenpakket


De tijden dat een administratieve bediende dag na dag dezelfde routineuze taken uitvoerde, liggen ver achter ons. Meer zelfs: vandaag is het takenpakket van de ‘administratieve ondersteuning’ heel uiteenlopend. Naargelang de afdeling ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning, het beheer van klantenbestellingen, de communicatie naar de werkvloer, de organisatie van de teambuilding … Heel wat uitdagingen dus!

Je komt met zowat alle facetten van het bedrijf in aanraking


Door je uiteenlopend takenpakket, maak je kennis met verschillende kanten van de onderneming. Zo leer je veel bij, waardoor je ook ontdekt welke aspecten van de job je echt liggen en welke net iets minder. Je ondervindt wat je talenten zijn en kunt die verder ontwikkelen, waardoor je naderhand gericht kan doorgroeien. 


Je geniet heel wat vrijheid


Doe je je job goed, dan krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en projecten toegewezen. Die kan je vaak zelf grotendeels inplannen en uitvoeren, zonder dat iemand over je schouder staat mee te kijken. Het is dan ook niet toevallig dat competenties zoals zelfstandig werken en flexibiliteit gewaardeerd worden op de werkvloer. Eigenschappen die je in een administratieve job volop ontwikkelt.


Je hebt een normale dagindeling

 
Een ploegensysteem voor administratieve jobs is eerder zeldzaam. Je moet dus niet om 4 uur ‘s morgens beginnen of komt ook niet pas om 11 uur ’s avonds thuis. Je hebt veelal een normale dagindeling – en als je geluk hebt ook glijdende uren. Bij steeds meer bedrijven is er bovendien de mogelijkheid tot thuiswerk. Heb jij, in tegenstelling tot Dolly Parton, een 9-to-5-job voor ogen? Dan is een administratieve functie zeker en vast te overwegen! 

Overtuigd? Maak een afspraak met een Go4Jobs kantoor in jouw buurt of bekijk alvast onze administratieve jobs